Projekt

TimeTrotter

Leverance

UX design
iOS udvikling
Android udvikling
Wordpress hjemmeside

Teknologi

iOS
Android
Firebase

Historiske billeder fra hvor du står

TimeTrotter en ny gratis app hvor du med et enkelt tryk kan af historiske billeder af København taget fra hvor du står. I appen findes mere end 7.000 digitaliserede arkivbilleder hentet fra Københavns Museum og Københavns Stadsarkiv. TimeTrotter udkommer på dansk og engelsk og kan downloades gratis i app stores.

En ny måde at opdage lokalhistorisk materiale

Forskellen på TimeTrotter-appen og andre digitale arkiver, som f.eks. Kbhbilleder.dk og Arkiv.dk er, at du med TimeTrotter ikke skal bruge tid på at søge efter billeder med søgeord. I stedet skal du trykke på en knap hvorefter, at du får vist de historiske billeder, som er taget indenfor 50 meters radius. På den måde bliver historiske billeder nemmere at finde frem og mere relevant for brugeren.

Opdag og bliv belønnet

På det indbyggede kort kan du se hvilke historiske billeder du har opdaget. Bevæg dig over til et historisk billede og hiv knappen i bunden til siden for at indkræve din belønning.

Hver gang du opdager et billede for du tildelt erfaringspoint. Optjen nok point og stig i rank. For hver rank bliver du stærkere og din søgeradius udvider sig med en meter. På den måde vil du opdage flere billeder når du bevæger dig rundt i byen.