Hjemmeside

Vi designer og udvikler din hjemmeside 100% efter dine behov.

Køreklar hjemmeside

Design og opsætning af WordPress hjemmesider til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi garanterer skræddersyede løsninger, høj performance og høj sikkerhed. Altid tilfredshedsgaranti.

Inkluderet

Unikt design

Komplet UI design og wireframe over hjemmesiden lavet i Adobe XD

Mobilvenligt layout

Hjemmesider kommer i mobilvenligt design, så de tilpasser sig alle skærme

Høj performance

Hjemmesider kommer med høj performance: hurtig loading og SEO optimeret

Brugervenligt

Brugervenligt CMS system gør det nemt for dig selv at ændre i indhold

Høj sikkerhed

Hjemmesider er HTTPs sikret og kommer med beskyttelse mod ondsindet software

SEO klar

Alt tekster, meta beskrivelser, optimering af billeder osv. er inkluderet i prisen

Reepco har udført et fantastisk stykke arbejde og har været intet mindre end en fornøjelse at arbejde med. Hurtig udførsel af opgaven, løsningsorienteret, kreativ, venlig og meget meget mere. Vi vil helt sikkert bruge Reepco i fremtiden.

Sofie Topsøe Mailand

Indehaver af SOMA Design

Vil du høre mere om hjemmesider?

Få tilsendt uddybende materiale og prisliste.

Hvad koster en hjemmeside?

Prisen for en WordPress hjemmeside afhænger meget af dine ønsker og behov. Måske skal du bruge en simpel one-pager, som skal fungere som et slags digitalt visitkort. Her ligger prisen på 5.999 kr. ekskl. moms. Har du større krav vil prisen for hjemmesiden stige. Det kan f.eks. være særlige krav til funktionalitet, hjælp til tekstforfatning m.m. Vi giver dig altid et tilbud på forhånd for den færdige WordPress hjemmeside. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser i form af ændringer i prisen.

Hvor lang tid tager det at udvikle en hjemmeside?

Den første leverance, eller version af hjemmesiden, modtager du oftest i løbet af 4 hverdage fra aftalt opstartsdato. Den første leverance af hjemmesiden indeholder kerneelementerne i den færdige WordPress hjemmeside. Kerneelementerne tæller bl.a. farver, skrifttype, logo, marginer m.m. Den færdige hjemmesider afhænger meget af din egen involvering i processen for at udvikle hjemmesiden. Som regel plejer vi at være 7-10 dage om at levere en færdig hjemmeside. Har du særlige krav til hjemmesiden, eksempelvis til funktionalitet eller hvis vi skal hjælpe dig med at skrive tekster, vil leveringstiden være længere.

Kan jeg selv administrere min WordPress hjemmeside?

Din hjemmeside bliver udviklet med CMS-systemet WordPress. WordPress er det mest udbredte CMS system til at udvikle hjemmesider. Faktisk er mere end 30% af alle hjemmesider lavet med WordPress.

Wordpress er ikke populær uden grund. CMS-systemet (Content Management Systems) gør det nemt selv at administrere indhold på hjemmesiden. Det dækker alt fra blogindlæg til brødtekst, billeder, SEO optimering m.m. Derudover er WordPress nemt at videreudvikle. Der findes et hav af plugins til WordPress hvilket gør, at du kan få gennemtest funktionalitet til en lav pris (eller helt gratis.

Support: Hvad gør jeg når der opstår problemer?

For 199 kr./måneden holder vi et vågent øje med din WordPress hjemmeside. Det inkluderer blandt af nedbrudsalarm, overvågning af ondsindet software angreb, broken links, SEO rank m.m. Har du brug for hjælp til videreudvikling af din WordPress hjemmeside eller support til at læse opgaver er prisen 225 kr./pr. påbegyndt kvarter.