Vi bygger som var det vores eget

Reepco står for rethink experience company. Vi mener, at den højeste kvalitet kommer fra erfaring, og vi tilstræber altid at gøre det bedre fra det tidligere job. For os vil hvert projekt blive bygget som vores eget. Derfor hjælper vi dig også med at få kontakt med fagfolk i vores netværk, som kan give dig den ekstra fordel.

Team​

Tæt kontakt og timepriser i særklasse

På vores danske kontor laver vi digitalt design og planlægning af dit projekt. Det også her at kvalitetssikring, projektledelse og regnskab håndteres.

Til at udvikle større projekter har vi et fast samarbejde med vores ukrainske partner gennem 10 år. 

I vores setup er vi i alt 15 designere, udviklere, projektledere og grafikere.

Estimering & leverance

Om du skal have lavet en enkeltstående opgave eller du søger en fast udviklingspartner kan vi assistere dig på din rejse.

Vi starter altid ud med at estimere din opgave i tid og pris. Derefter fastsætter vi en dato for deadline hvor vi præsenterer leverancen.

Vi opererer med klippekort, således at du automatisk opnår besparelser på timeprisen for din opgave.

Ønsker du at vide mere om priser, er du altid velkommen til at kontakte os

Vores historie

Stiftelsesår: 2019

Reepco blev stiftet den 1. januar 2019 af Mikkel Skafte Pedersen, som til daglig står for den daglige drift.

Ideen var fra start, at skabe en let organisation hvor færre opgaver, tættere kontakt og højere kvalitet var omdrejningspunktet.

Spoler vi to år frem i tiden er visionen fortsat den samme. Vi holder vores faste omkostninger på et minimum, for at kunne tilbyde dig den bedste pris – uden at gå på kompromis med kvaliteten.