Projekt

Lightplanner

Leverance

WordPress hjemmeside
Grafisk design

Teknologi

WordPress
Adobe CC

Corporate WordPress hjemmeside til specialister i lysdesign

Lightplanner er en virksomhed specialiseret i lysdesign. Med et hold af eksperter blandt sig, tilbyder de assistance i alle former for belysningsprojekter, hvor de arbejder med kunden hele rejsen igennem – fra processen på tegnebrættet til den endelige opsatte belysning.

Med fokus på at skabe et optimalt lys miljø, der skaber den ideelle balance mellem lys, arkitektur og mennesker, arbejder Lightplanner med både teknisk rådgivning, lysdesign, produktsalg, projektledelse og programmering af lys hos deres kunder.

Udfordringen

Med et ønske om at kunne formidle denne service, deres tidligere arbejde og brandidentitet bedst muligt, efterspurgte Lightplanner en skarp hjemmeside til deres forretning. Det var derfor også et krav, at den skulle være mobilvenlig, og indrettet med henblik på at fremvise virksomheden stærkest muligt over for besøgende og potentielle kunder.

Løsning

Lightplanner har fået udviklet en brugervenlig WordPress hjemmeside, der er nem og overskuelig at navigere i. Dette betyder, at fokus kan holdes på det vigtige; nemlig virksomhedens kernebudskaber omkring værdien ved den rette belysning. Webdesignet er udarbejdet i Adobe XD, med henblik på at skabe et hjemmeside format, der også agerer portefølje for virksomhedens tidligere arbejde. Her er givet plads til både beskrivende tekst, og skarpe billeder, der sælger servicen i sig selv. 

Eftersom det var en prioritet for Lightplanner, at hjemmesiden skulle kunne tilgås fra forskellige skærmstørrelser, har Reepco integreret et responsivt design, som sørger for, at hjemmesiden ikke kun er mobilvenlig, men også kan tilpasse sig alt efter browser fanens størrelse, hvor både tekst og links forbliver synlige og funktionelle. 

Derudover har Lightplanner også modtaget rådgivning om brug af tekstforfatning og billedmateriale til deres nyskabte hjemmeside, med henblik på at formidle virksomhedens DNA og fremvise deres udbud af services bedst muligt. Reepco har ligeledes rådgivet omkring SEO præstation (Search Engine Optimisation), og har SEO optimeret den nye hjemmeside for at skabe mere organisk trafik.